Hvad er Hikuna?
Fra vores arrangementer

hvad er hikuna?

Hvervefolderforside

HiKuNa står for Historie, Kultur, Kunst og Natur og er en børne- og familieklub under Museum Sønderjylland.

Museum Sønderjylland er en samling af 14 forskellige museer inden for kunst, kultur og natur. Du kan læse mere om museerne på vores hjemmeside www.museum-sonderjylland.dk.

HiKuNa er en klub for hele familien, men specielt for børn og unge i alderen 7-15 år, der interesserer sig for historie, kunst, natur og arkæologi.

HiKuNa omfatter hele Museum Sønderjylland. Det betyder, at der på skift vil blive afholdt arrangementer rundt omkring i de byer og områder, hvor museet har afdelinger.

Arrangementerne vil typisk blive afholdt 1. lørdag i måneden i tidsrummet kl. 10.00 - 15.00. Medlemmerne er velkomne til alle arrangementer. Hvert arrangement koster 30 kr. pr. person. Klubbens medlemmer orienteres om arrangementerne pr. e-mail eller via klubbens facebook-side og på:

www.museum-sonderjylland.dk/hikuna.html

HiKuNa har sekretariat på Museum Sønderjylland - Kulturhistorie Aabenraa.

Hvert år i september hverves der nye medlemmer til klubben ved at udsende en pjece til alle 3. klasser i de fire sønderjyske kommuner.

Har du lyst til at:

•  komme med på arkæologisk udgravning?

•  lave mad over bål?

•  finde en hval med en skruetrækker?

•  lave din egen udstilling?

•  lave mursten som i gamle dage?

•  være prins eller prinsesse for en dag?

•  besøge udstillinger?

•  besøge konservatoren?

•  høre gode historier?

Så er HiKuNa lige noget for dig!