Om museet
Protektor
Museets mission, vision værdigrundlag og mål
Arbejdsplaner
Fakturering
Årsberetninger
Museets historie
Museets logoer

Sommerjob som Fossil Hunter Guide i Gram Lergrav
Ved Museum Sønderjylland – Naturhistorie og Palæontologi er en tidsbegrænset stilling på ca. 15 timer pr. uge i ugerne 26-32 (26.6.2017-13.8.2017) ledige til besættelse.

Har du lyst til at guide vores besøgende på fossiljagt i den 10 millioner år gamle havbund i Gram Lergrav? Så er det måske dig der er Fossil Hunter Guide i sommerferien ved Museum Sønderjylland, Naturhistorie og Palæontologi.

Lergraven gemmer på fossile snegle, muslinger, krabber, og meget mere. Museet udstiller særlige fund, som uddøde hvaler, sæler, kæmpehajer, læderskildpadder osv. I sommerferien skal vores gæster, som en ekstra oplevelse, have hjælp til deres fossiljagt af en guide. Guiden skal vise, hvordan man bedst graver efter fossilerne og skal formidle om de mest almindelige fund i lergraven og de fantastiske historier, de spændende fossiler gemmer på.

Den ideelle kandidat til jobbet

• Er studerende med et godt et basis kendskab til biologi og/eller geologi.
  • Er god til at formidle på en let forståelig måde.
  • Taler dansk, engelsk og tysk.
  • Er god til at arbejde selvstændigt.
  • Har kørekort til almindelig personbil.
  • Kendskab til Gramhavets fossiler er en fordel, men der vil være en oplæring de første dage.

Vi kan tilbyde
En arbejdsplads med fagligt engagerede kollegaer, hvor du vil blive en del af et team der er gode til at støtte op om hinanden. Du vil blive en del af en stor organisation, men dit arbejdssted vil være i en mindre afdeling.

Arbejdstiden er kl. 11.00-16.00 og kan ligge i både hverdage og weekender.

Du vil blive ansat efter gældende overenskomst med Kommunernes Landsforening.

Om Museum Sønderjylland
Naturhistorie og Palæontologi ved Gram Lergrav er en del af Museum Sønderjylland. Museum Sønderjylland er en sammenslutning af de statsanerkendte museer i det tidligere Sønderjyllands Amt. Museet har 22 afdelinger fordelt rundt omkring i Sønderjylland. Vores ansvarsområder dækker over arkæologi, kunsthistorie, historie/etnologi samt naturhistorie. Du kan læse mere om Museum Sønderjylland på vores hjemmeside, eller find os på Facebook.

Få flere oplysninger om stillingerne hos Mette Elstrup Steeman på mese@museum-sonderjylland.dk.

Send din ansøgning med cv elektronisk til mese@museum-sonderjylland.dk senest d. 1. Juni 2017. Ansøgning og relevante bilag skal vedhæftes i pdf format som en samlet fil.

Der afholdes samtaler i uge 23.