Jacob Michelsens Gård
Aktuelt / Presse
Undervisning og rundvisninger

Faste Udstillinger

Jacob Michelsens gård står stadig på mange måder, som da den blev forladt af familien Michelsen for få år siden.

I den ene ende af bygningen ses en lille lejlighed, som især er interessant fordi den har et meget stor historisk dybde. Normalt vises interiører meget rent med næsten udelukkende genstande fra en bestemt periode. I denne lejlighed ses ting fra 1700-tallet, men det er tydeligt at huset har været beboet i den mellemliggende periode og man finder f.eks. også et farvefjernsyn.

I den anden ende af huset findes det gamle hjemstavnsmuseum, som også står stort set uberørt. Her kan man se historien som den så ud. Der er åbent ildsted, en samling af gamle køkkenredskaber og kongerækken på væggen.

Udstillingerne er meget charmerende, og i den omkringliggende have ses romantisk haveidyl, som den kun fandtes i 1800-tallets velstående kredse.

Interiør

Interiør.