logo


 
 afdelinger  ·  Det sker · Udstillinger  ·  Undervisning  ·  Kontakt  ·  Museumsbutik  ·  OM MUSEET · Oversigt
Kulturhistorie Tønder
Besøg museet
Om museet
Kontakt
Det sker
Faste udstillinger
Særudstillinger
Kommende udstillinger
Undervisning
Museumsbutik
Venneforening
Links
 

 

      Besøg museet      


Museumscafé
Rundvisninger / foredrag
Terningeturen / Quizturen - NYT
Etageplaner
Handicap-tilgængelighed
Leje og lån af museets faciliteter

 
 

Leje og lÅn af Museernes faciliteter


Det er muligt både at leje og låne flere af museernes faciliteter. Nedenfor kan du læse om mulighederne og vilkårene. Er du interesseret kan du kontakte Museum Sønderjylland - Kulturhistorie Tønder eller Kunstmuseet for yderligere informationer.


Pumpehuset

PUMPEHUSET
Grupper af besøgende kan i museernes åbningstid ved forudgående henvendelse omkostningsfrit benytte Pumpehuset til kortvarigt ophold, når entrebillet er betalt. Der er mulighed for at spise medbragt mad på Pumpehusets balkon.

I og udenfor museernes åbningstid kan Pumpehuset lejes til arrangementer såsom foredrag, møder og koncerter. Ved sådanne arrangementer kan der mod betaling træffes aftale om, at publikum også besøger museerne.

Pumpehuset kan mørklægges. Der forefindes Power Point-projektor, diasfremviser, OH-projektor, stort lærred, flipover, talerstol, og flygel.

Pumpehuset har endvidere installeret teleslyngeanlæg.

Vandtårnet

VandtÅrnet
Der er mulighed for at leje Øverste Dæk (etage) i Vandtårnet til mindre konferencer og møder. Dækket er ud over at være udsigtsrum også indrettet som et mindre konferencerum.

På Panoramadækket, Vandtårnets næstøverste dæk, forefindes mindre køkken samt toilet. Der er elevator til Panoramadækket.

Caféen

CAFÉEN I KUNSTMUSEET
Caféen i Kunstmuseet kan efter forudgående aftale lejes uden for museernes åbningstid.

I forbindelse med et sådant arrangement kan der mod betaling arrangeres rundvisninger på museerne eller dele af museerne efter nærmere aftale.
pil op Museum Sønderjylland · Kontakt os ·