Kunstmuseet Brundlund Slot

Kunsten ind med modermælken

Mødre og børn i caféen

Kunsten ind med modermælken

Mandag den 11. maj 2015 lancerede vi et nyt formidlingsprojekt rettet mod en særlig målgruppe, nemlig mødregrupper på barselsorlov.

Projektet henvender sig selvfølgelig også til fædre på orlov.

Det går ud på følgende:

Mødregrupper på barsel bliver inviteret til at holde deres møde med hinanden og deres babyer i slottets cafe. Samtidig tilbydes de en kort introduktion til slottes historie og den aktuelle udstilling, og de kan trille rundt i parken og i udstillingssalene.

Mødre i parken

Vi har fået Gourmet-Huset til at lave to slags lækre brød, som man kan købe sammen med en kop kaffe og/eller te, og ved bestilling koster det kun 50 kr. pr. person.

Vi stiller yogamåtter, mikrobølgeovn og legetøj til rådighed og har naturligvis også pusleplads.

Mødregrupperne kan selvfølgelig også benytte parken.

Projektet er et samarbejde mellem Kunstmuseet Brundlund Slot, Kulturfokus, Makreller der spræller og Sundhedsplejen i Aabenraa.

Kulturfokus Makreller der spræller

*****

I forbindelse med projektet er der udarbejdet en folder på dansk og tysk - hent dem her:

Kunsten ind med modermælken - Dansk folder

Dansk folder.