Museets bygninger
Børn og unge
Butik

Venner af Kunstmuseet
Venneforeningen er stiftet den 6. oktober 2004 som Sønderjyllands Kunstmuseums Venner og er en forening, der støtter Kunstmuseet i Tønder.

Foreningens formål er at udbrede kendskabet til Kunstmuseet i Tønder, samt gennem forskellige arrangementer, i samarbejde med kunstmuseet, at udvikle interesse for og viden om kunst og kunstmuseets virke.

1. april 2008 skiftede foreningen navn til Venner af Kunstmuseet i Tønder.

Som medlem får man gratis tilsendt oversigt over udstillinger, kunstforedrag, diskussionsaftener, kunstrejser til særpris og andre arrangementer. Endvidere udloddes på generalforsamlingen litografier, bøger, plakater m.v., og medlemmerne modtager hvert år gratis en bog, der udgives i forbindelse med en af årets særudstillinger. Medlemmer får invitation og fri adgang til alle kunstmuseets udstillingsåbninger, samt fri entre til alle udstillinger i Kunstmuseet i Tønder, Kulturhistorie i Tønder og Vandtårnet.

Medlemskab af Venner af Kunstmuseet i Tønder koster:

Studerende 170 kr. pr. år.

Enkeltperson 220 kr. pr. år.

Ægtepar / samlevere  320 kr. pr. år.

Medlemmer af Tønder Museums Vennekreds eller anden almen kunstforening i landsdelen (ikke firma eller privat kunstforening) får rabat på kontingentet med 50 kr. for enkeltperson og 100 kr. for ægtepar / samlevere.

Få tilsendt Venner af Kunstmuseet i Tønders folder, hvori der er giroindbetalingskort.

Ægtepar / samlevere bedes udfylde begge navne.

Henvendelse om medlemskab rettes til enten bestyrelsens formand:

Jens Gade
Astronom Hansens Gade 2
6270 Tønder

eller kasserer:

Peter Tietge

Margrethevej 8

6270 Tønder

Se venligst "Det sker" for aktuelle arrangementer - eller klik HER!

Medlemsbladet nr. 31

Venneforeningen udgiver

fem-seks gange om året et

foreningeblad, som hedder