Naturhistorie og Palæontologi

Åben alle ugens dage kl. 10.00 - 17.00

1. september - 30. april

Åben tirsdag-søndag kl. 13.00 - 16.00

Mandag lukket, dog åbent i efterårsferien, vinterferien og påskeferien.

• Voksen: 50,-
  • Barn: 0,-
  • Grupper: 40,-

Lergrav/ Fossiljagt

• Voksen: 30,-
  • Barn 7-17 år: 30,-
  • Barn 0-6 år: 0,-

For skoleelever i forbindelse med undervisning 15 kr. Se evt. mere under undervisningstilbud.

Der er mulighed for at låne grave redskaber til Fossiljagten, og desuden har vi et lille udvalg af gummistøvler.

Kombi-billet kun voksne
Voksen 70,-
Grupper 60,-

Rundvisninger m.v.:

• I åbningstiden på hverdage: 450 kr. + entré.
  • I åbningstiden i weekender: 900 kr. + entré.
  • Uden for åbningstiden på hverdage: 900 kr. + entré.
  • Uden for åbningstiden i weekender: 1.200 kr. + entré.

CAFÉEN

Få stillet den lille sulten eller nyd en kop kaffe og en kage i den stemningsfulde café.

Museets udforskning af fortidens dyreliv og af hvaler og deres oprindelse bygger videre på en flere hundrede år lang videnskabelig tradition. Her i caféen præsenteres nogle af fagets pionerer og farverige personligheder.

Børnefødselsdag

Vil du fejre fødselsdag med hvaler, hajer, sæler og søpindsvin, der levede for 10 millioner år siden? Her har du chancen for en anderledes dag, hvor du går på jagt i fortidshavets hemmeligheder.

Kom på bogstav-/skattejagt i udstillingen og i det overdækkede areal. Bliv Fossil Hunter og gå på jagt efter fossilerne i lergraven (bedst marts-oktober).

Inkluderet i prisen:

Adgang på museet og i lergraven, festlig opdækning i vores hyggelige lokaler, kage-hval, saftevand, lykkeposer til alle børnene, kaffe/te til de voksne.

Priser pr. barn:

Hverdage 95 kr.  /  Weekender 110 kr.

Minimum 10 børn. Arrangementet skal holdes indenfor museets åbningstid, og der skal være mindst én voksen med selskabet, som har ansvar for børnene og arrangementet.

Få rundvisning med og hør spændende fortællinger om de 10 millioner år gamle hvaler og om verdens største haj.

Pris:

Hverdage 450 kr.  /  Weekender 900 kr.

leje af lokaler

Caféen kan efter forudgående aftale lejes uden for højsæsonen. Der kan bestilles rundvisning i forbindelse med leje af caféen.

Ring på tlf. 74 82 10 00 for nærmere aftale.

Gode adgangsforhold

Museet ligger i en nyere bygning med gode adgangsforhold.

Er du kørestolsbruger eller gangbesværet, har du mulighed for at parkere tæt på indgangen og derefter bevæge dig uhindret rundt på museet.

Lergraven er vanskelig tilgængelig i kørestol. Det er dog muligt med kørestol at komme helt hen til pavillonen på kanten af lergraven. Her er der mulighed for at være tæt på de gravende i lergraven og på den måde tage del i oplevelsen.

Afdelingens personale vil altid forsøge at hjælpe, så du kan få mest muligt ud af besøget ved Naturhistorie og Palæontologi.

For skoler
Cafén