Naturhistorie og Palæontologi
Museumsbutik
Nyt

rundvisninger

Rundvisninger og guidede ture kan aftales på:

Telefon 74 82 10 00.

Man kan også sende en forespørgsel på:

E-mail: gram@museum-sonderjylland.dk

Jacob i Lergraven

Få mere ud af fossiljagten i lergraven med en guide.

I får alle de gode tips til, hvordan man bedst kan grave for at have størst chance for at finde mange fossiler. I får med det same en forklaring på hvad I finder, og alle de gode historier om hvordan havdyrene levede deres liv i det 10 millioner år gamle hav.

1 time.

Gruppen er velkommen til at fortsætte på egen hånd bagefter.

Museet

Udstilling med mennesker på

Kom med rundt i museets udstilling og se de mest spektakulære fossilfund fra Lergraven.

Få historien om hvalerne fra Gram havet, som ikke ligner nogen hval man kan finde I dag. Hør om hvordan de tidlige bardehvaler blev jagtet af dræberkaskelotten eller kæmpehajen megalodon hvordan forhistoriske sæler lå på lur efter verdens ældste søpapegøje. Få fortællingen om det rige dyreliv på den 10 millioner år gamle havbund.

1 time.

Kombitur

Rundvisning på museet kan kombineres med en fossiljagt.

I får derved både de gode historier om pragtfossilerne samtidig med at I får set, hvilke fossiler I kan finde inden jagten går løs i lergraven.

1 ½ time.

Museet