Aktuelt / Presse
Museumsbutik
Leje af Oldemorstofts lokaler

Arbejdsområde

Indtil optagelsen i Museum Sønderjylland i 2008 var Bov Museum et lokalhistorisk museum, som dog, takket være en stor privat donation, havde en meget stor og fin landbohistorisk samling.

Inden for de senere år har transport- og grænsehistorie dog spillet en større og større rolle.

Nu skal Oldemorstoft til at finde sin rolle inden for den større organisation.

Vaske- og strygegenstand

Vaske- og strygegenstande i landbrugsudstillingen.

Det betyder ikke nødvendigvis, at der vil komme nye temaer for udstillingen, men det faglige arbejde vil i fremtiden blive koncentreret om landbruget.

Sønderjysk Landbohistorie er et område, der er forsket ganske meget i, men takket være regionens spændende historie har denne del af historien måske ikke fået den samme opmærksomhed som i det øvrige land.

Plovsamling

En del af museets omfattende plovsamling.

Kulturhistorie Aabenraa og Oldemorstoft vil inden for de kommende måneder udarbejde en plan for, hvorledes landbohistorien kan formidles i Sønderjylland på en ny og spændende måde.