Aktuelt / Presse
Arbejdsområde
Museumsbutik
Leje af Oldemorstofts lokaler

Indtil 1. marts 2008 blev Bov Museum drevet som en selvejende institution, hvor Historisk Forening for Vis Herred dannede bestyrelse.

Ved Bov Museums optagelse i Museum Sønderjylland overdrog Historisk Forening hermed ansvaret for museet, og skiftede selv navn til Historisk Forening for Bov og Holbøl Sogne.

Bov Museum skiftede navn til Oldemorstoft, gårdens oprindelige navn.

Nye navne og afgivet ansvar har dog ikke ændret på det gode forhold mellem Historisk Forening og Oldemorstoft.

Eksempelvis er mange af foreningens medlemmer frivillige på museet, og det er en selvfølge, at foreningen kan bruge Oldemorstofts lokaler til generalforsamlinger og foredrag.