Aktuelt / Presse

Brødtorte

Smag på historien

SMAG på HISTORIEN PÅ OLDEMORSTOFT

Kager har i mange år haft en særlig plads i de sønderjyske traditioner.

Her på Oldemorstoft tilbyder vi forskellige arrangementer, hvor man kan smage på de mange kager, som hører til rigtigt sønderjysk kaffebord. Det er altid en stor succes med mange besøgende.

I kan holde jer informeret om arrangementerne ved at følge med her på siden.

Er man et rejseselskab, en klub eller en forening, og vil man gerne krydre sit museumsbesøg med en særlig oplevelse, kan man på Oldemorstoft bestille et kaffearrangement med den traditionelle brødtorte og de ligeså traditionelle boller, samt selvfølgelig kaffe og te.

Man skal som minimum være en gruppe på 10 personer.

Prisen er i museets normale åbningstid kr. 55,- (ekskl. entré). Uden for normal åbningstid er prisen kr. 80,-.

Bestil gerne senest 14 dage før.

Endelig deltagerantal meddeles med bindende aftale senest 3 hverdage før arrangementet.

Sønderjysk Kaffebord

Det store sønderjyske kaffebord på Oldemorstoft i påsken 2011.

Oldemors Kaffebord

Nyt koncept afholdes to gange årligt og kan ydermere bestilles af rejsegrupper

Nu kan museets gæster atter stifte bekendtskab med et udvalg af de traditionelle, sønderjyske kager.

Ud over den uomgængelige brødtorte kan du møde rouladen Bismarkseiche, der i 1920 skiftede navn til Kongeeg, og den undselige "Torre" (Tørv), som fik navn efter den, ofte forkætrede, brændsel, man havde i de trange tider.

Arrangementet afholdes på to faste datoer i 2017, nemlig:

Palmesøndag d. 9. april og søndag d. 5. november 2017
fra kl. 14.30-17.00
.

Der vil være tre slags lag-/flødekage, tre slags skærekage og tre slags småkager, altid fra den gamle, sønderjyske bagetradition, samt naturligvis boller og kaffe/te.

På disse to dage med maksimalt deltagerantal: 50 deltagere.

Rejseselskaber og rejsegrupper kan desuden booke dette arrangement til særskilt afholdelse med mindst 3 ugers varsel , og med op til 65 deltagere.

Ring til Oldemorstoft på telefon 74 67 51 50.