Sønderborg Slot

Skærbæk
Slesvigske Vognsamling
Sønderborg Slot

Sønderjylland set gennem en stjernefotografs linse

Tirsdag 17. januar kunne man i Riddersalen opleve fotografen Jan Grarup fortælle om de fotos, han i efteråret tog på et road-trip mellem Tønder og Sønderborg.

Jan Grarup har i mere end 25 år rejst i det meste af verden og dokumenteret krig og katastrofer. Nu har den prisvindende fotograf for første gang besøgt Sønderjylland med sit kamera: I efteråret kørte han frem og tilbage mellem Tønder og Sønderborg for at møde sønderjyderne og tage billeder undervejs, og det er der kommet fotoserien Grænseland ud af.

Overalt følte Jan Grarup sig godt modtaget, og han står tilbage med oplevelsen af et område med mange facetter.

Udstillingen med Jan Grarups billeder kan ses på Sønderborg Slot frem til 1. april 2017.

Læs pressemeddelelsen HER.