Udstillinger

Webudstillinger

webudstillinger

skeletter
skeletter bedstemor kiste i flammer Windeby

Fossiler fra Gram leret

Det sidste skud. Udstilling om 9. april 1940 i Haderslev.

Det Sidste Skud

- En webudstilling om kampene i Haderslev, 9. april 1940

Fattiggårde

FATTIGÅRDE PÅ LANDET I SØNDERJYLLAND
- MENNESKELIV I SAMFUNDETS UDKANT

Webudstilling om en periode i landets historie hvor samfundet løste fattigdomsproblemet ved at bygge fattig- og arbejdsanstalter.

Download e-bogen af samme navn i webudstillingen.

Hammelev graven

Graven fra Maglemosetiden dukkede op blandt talrige stolpehuller fra en jernalderlandsby, som lå vest for Hammelev kirke mellem Haderslev og Vojens.

Gasværket i Sønderborg - 150 år

Sønderborg Gasværk

Gasværksbygningen fra 1881 på Strandvej.

Akvarel af Ad. Heinrichs 1882.

Sommerens særudstilling 2008 om Sønderborg Gasværk der ved juletid 2007 kunne have haft 150 års jubilæum. En udstilling om kommunal forsyningsvirksomhed.

15 + 15 nu også med farver

15 + 15

Grænselandsudstillingen skaber værker efter samlingen på Kustmuseet Brundlund Slot.

Fra udstillingen i 2007.

Sønderjyske Motorfabrikanter

Callesenmotor

Udstilling fra 2007 om forbrændingsmotorernes opfindelse og om 15 sønderjyske motorfabrikanter: motorhistorie, kendte og ukendte motorfabrikanter, film om motorernes opfindelse og funktion.

Grønland – æ potfabrik

Maskinfremstillet keramik

Udstilling fra 2006 om lervarefabrikken Grønland i Egernsund: historien, produktionen, varerne og filmen "Grønland - æ potfabrik".